[Solved] 100% Correct Week 1 Quiz Answers

These answers were compiled by our organizational behavior tutors. Feel free to contact us for your Organizational Behavior assignments. We will prepare well-researched solutions to help you complete your assignments. Bookmark us today!

Sign Up Today

Struggling to find relevant content? Order a custom essay on
[Solved] 100% Correct Week 1 Quiz Answers
Let our experts save you the hassle
Order Now

1. Which of the following is an example of an individual mechanism from the integrative model directly affecting job performance and/or organizational commitment?

Answer: Jamal’s daily job exceeds his physical capacities, and he is becoming depressed due to the strain.

2. Manon supports an evidence-based management style. Considering this, which of the following actions would she most likely take?

Answer: transforming a human resources department by hiring more research and development experts

3. An OB study might explore the relationship between learning and job performance, whereas a(n) ________ study might examine the best ways to structure training programs to promote employee learning.

Answer: human resource management

4. Of the following, which is a primary individual outcome according to the integrative model?

Answer: organizational commitment

5. Culture, teamwork, trust, and reputation are examples of

Answer: Socially complex resources

6. Who is considered to be the originator of the scientific method?

Answer:Sir Francis Bacon

7. ________ is defined as a collection of assertions that specify how and why variables are related, as well as the conditions in which they should and should not be related.

Answer:Theory

8. Which of the following is an example of meta-analysis?

Answer:Fionn combined several studies, each using different kinds of samples and measures, to determine the cause of employee turnover.

9. In organizational behavior research, a correlation of .50 is considered ________, given the sheer number of things that can affect how employees feel and act.

Answer:Strong

10. A study shows that the high turnover rate at a company is caused by the domineering attitude of a middle manager and not general job satisfaction or relative compensation. What criteria of causal inference does this example show?

Answer:No alternative explanation exists for the correlation.

 

Related:[ANSWERS] Week 1 Quiz

GPA Fix: Online Essay Writing Service from Top Tutors
Save More. Score Better
Pages (550 words)
Approximate price: -

Why Hire a Professional Essay Writer from GPA Fix

Quality Urgent Essays

GPA Fix online platform provides the best essay writing service ever received elsewhere, thanks to our professional essay writers. Experience gained in the 10+ years of being in the assignment writing industry is also an added advantage.

Professional and Experienced Academic Writers

A lot is done to maintain us as the best essay writing service provider. Besides owning a degree from a recognized university, a writer must pass the rigorous tests we take them through before they are considered eligible to offer urgent essay help on our website.

Affordable Urgent Assignment Help

Who said a reliable website should not be cheap also? While it is human nature to associate prices with quality, that does not always work. At gpafix.com, we guarantee you cheap and urgent essay help without compromising the quality.

24/7 Available Urgent Essay Writing Service

Whether it is a ‘write my essay for me cheap’ or ‘edit my essay’ order you want to request, always feel free to reach us at any time of the day. Our experts work in shifts to ensure that you access urgent essay writing services at any time of the day.

Plagiarism Free Essays Online

The punitive measures that come with plagiarized content are so harsh, and we understand that. We consequently ensure to write each client’s papers from scratch no matter how urgent the essay is. To acknowledge borrowed content, our quick writer references and cites the work.

Wow Customer Support 24/7

Our support agents are available 24 hours a day 7 days a week and committed to providing you with the best customer experience. Get in touch whenever you need any assistance.

Try it now!

Calculate the price of your order

We'll send you the first draft for approval by at
Total price:
$0.00

How it works?

Follow these simple steps to get your paper done

Place your order

Fill in the order form and provide all details of your assignment.

Proceed with the payment

Choose the payment system that suits you most.

Receive the final file

Once your paper is ready, we will email it to you.

Our Services

So much stress and so little time? Take care of yourself: let us help you with your tasks. We offer all kinds of writing services.

Essays

Custom Essay Writing Services

No matter what kind of academic paper you need and how urgent you need it, you are welcome to choose your academic level and the type of your paper at an affordable price. We take care of all your paper needs and give a 24/7 customer care support system.

Admissions

Admission and Business Papers

An admission essay is an essay or other written statement by a candidate, often a potential student enrolling in a college, university, or graduate school. You can be rest assurred that through our service we will write the best admission essay for you.

Editing

Editing and Proofreading

Our academic writers and editors make the necessary changes to your paper so that it is polished. We also format your document by correctly quoting the sources and creating reference lists in the formats APA, Harvard, MLA, Chicago / Turabian.

Coursework

Revision Support

If you think your paper could be improved, you can request a review. In this case, your paper will be checked by the writer or assigned to an editor. You can use this option as many times as you see fit. This is free because we want you to be completely satisfied with the service offered.